További statisztákat keresünk!

Továbbra is várjuk statiszták jelentkezését. Kérjük az elérhetőségi adatokkal jelentkezzenek a racz.veronika@budaorsipassio.eu címen.
Gyakran kérdezik tőlünk, hogy statisztának lenni milyen leterheltséget jelent, különösen a gyerekeknek.
A statiszták az előadás több tömegjelenetében részt vesznek, de természetesen nincsenek végig színen. Az sem baj, ha nem tudnak – különösen a gyerekek – minden előadásra eljönni, abban az esetben, ha nem olyan beállított jelenetben vesznek részt – pl. gyermekgyilkosságok – ahol a hiányuk szembetűnő. Nagyszerűen be tudnak illeszkedni viszont egy piaci vagy egy jeruzsálemi bevonulás jelenetbe.  Természetesen  minden kiskorú csak szülői kísérettel jöhet, tekintettel a késői előadás időpontokra, gyakran jóbarát szülők bízzák egymásra a gyermekeiket. Iskolás gyerekeknek kikérőt írunk az előadásnapokat követő nehéz reggelekre, ha kell, felvesszük a kapcsolatot osztályfőnökkel, igazgatóval.  Természetesen vizsgaidőszakra ez nem vonatkozik, de vannak bátor vizsgázó érettségizőink, egyetemistáink, akik kisgyerekként kezdték a szereplést, és most sem akarják kihagyni. Itt említjük meg, hogy milyen sokat köszönhetünk a Mindszenty iskola pedagógusainak,  Csányi Annának és Kuszmann Nórának, akik már többedszer hoznak teljes osztályokat a passióra, de jönnek szép számban korábbi tanítványaik is.
A statisztapróbák általában hét végén napközben lesznek, április elejétől. A premiert megelőző főpróbaidőszak esti próbáin – várhatóan május elejétől – a nem nevesített szereplők, kiemelt jelentek szereplői szintén megbeszélés alapján vesznek részt.  Az előadások este 21.00 órakor kezdődnek és 11.00 óra körül végződnek.
Biztosak vagyunk benne, hogy egy életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak, akik részt vesznek a passiójátékban. Nem véletlen, hogy aki teheti, visszajön. És ha valakiben bármilyen kétely merülne fel, gondoljon arra, hogy legközelebb 5 múlva lesz passió Budaörsön, és biztosan megbánja, ha kihagyja.
Várjuk, jelentkezzen!